Centreerringen, onmisbaar voor uw auto! Centreerringen zijn onmisbaar voor uw auto. De centreerring zorgt ervoor dat uw velg steviger en veiliger onder uw auto gemonteerd kan worden. Zonder centreerringen zou een velgenproducent voor elk automodel een andere velg moeten produceren, met exact de juiste maat naafgat. Dit zou enorm veel tijd en gel...
Centreerringen, onmisbaar voor uw auto! Centreerringen zijn onmisbaar voor uw auto. De centreerring zorgt ervoor dat uw velg steviger en veiliger onder uw auto gemonteerd kan worden. Zonder centreerringen zou een velgenproducent voor elk automodel een andere velg moeten produceren, met exact de juiste maat naafgat. Dit zou enorm veel tijd en geld kosten. Wanneer er zich ook maar een klein ruimte bevindt tussen de velg en de naaf van de auto, kunnen er trillingen ontstaan. Misschien in eerste instantie niets van te voelen maar bij hogere snelheden wel. Die trillingen zijn niet alleen erg vervelend en oncomfortabeler maar ook nog eens slecht voor uw auto.


Centreerringen van kunstof of metaal


Centreerringen zijn kunststof of metalen ringen die u in de kern van de velg schuift of klikt. De centreerring is maar een klein onderdeeltje van uw wagen, maar vergis u niet: het is wél prettig en noodzakelijk dat deze er is. Dankzij centreerringen blijven velgen goed op hun plaats zitten én is een auto daardoor betaalbaar.

Welke centreerring heb ik nodig?


Wanneer u de maat van uw naaf niet weet, kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u aangeeft welke type en bouwjaar auto u heeft, zullen wij u verder helpen. 

Webshop auto onderdelen onderstel auto


Wij hebben naast centreerringen ook nog de volgende onderdelen in onze webshop:


Centreerringen kopen?


Heeft u naar aanleiding van bovenstaande verhaal nog vragen? Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze centreerringen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Meer

Centreerringen Er zijn geen producten in deze categorie.