Schokdempers voor uw auto enorm scherp beste prijs

De schokdemper of schokbreker is een van de belangrijkste onderdelen van het onderstel van de auto. Zonder geschikte dempers wordt rijden nogal gevaarlijk en/of onaangenaam. Tevens verslijten schokdempers. Ze zorgen ervoor dat u comfortabel auto rijdt, vaak jarenlang maar hebben daardoor ook vee...

Schokdempers voor uw auto enorm scherp beste prijs

De schokdemper of schokbreker is een van de belangrijkste onderdelen van het onderstel van de auto. Zonder geschikte dempers wordt rijden nogal gevaarlijk en/of onaangenaam. Tevens verslijten schokdempers. Ze zorgen ervoor dat u comfortabel auto rijdt, vaak jarenlang maar hebben daardoor ook veel te verduren.


Bilstein schokdempers in ons assortiment

Wij leveren schokdempers van het merk Bilstein. Bilstein is een van oudsher gerenommeerd merk schokdemper dat bij veel automerken standaard gemonteerd wordt. Onder andere in het M3 pakket van BMW. Internationaal staat de naam Bilstein Suspension voor innovatieve en high-tech oplossingen voor onderstel engineering. Met haar competitieve chassis engineering en met productie faciliteiten in Europa, Noord en Zuid America, en Azie, levert Bilstein een compleet programma schokdempers en suspension producten. Bilstein ontwikkelt en produceert schokdempers, specifiek voor de motorsport, en de "High-performance" straat-auto. Voor Autocross, Race, Rally of Straat gebruik wij hebben altijd de juiste schokdemper voor u! Selecteer uw merk en model auto hieronder en bekijk of we voor uw auto een geschikte schokdemper in het assortiment hebben. 

Schokdempers kopen bij Onderstelspecialist?

Schokdempers kunt u veilig, makkelijk en goedkoop bij Onderstelspecialist kopen. Tevens is achteraf betalen bij ons mogelijk! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of wilt u graag advies dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan op verschillende  manieren: via e-mail info@onderstelspecialist.nl of via de telefoon op het nummer 077 396 8147. 

Stuurwiel dat trilt bij het maken van bochten

Elke drempel, elk gat in de weg, de schokdempers vangen de grootste klappen voor u en uw auto op. Een schokdemper gaat na verloop van tijd minder goed werken. Op dat moment is het tijd om de schokdemper te vervangen. Overigens kunt u het beste schokdempers per set van 2 vervangen.

Als het stuurwiel trilt bij het bochten, dan is dat een teken dat de schokdemper misgaat. Een ander teken dat hij stuk is, is het verslechteren van rijdeigenschappen. Als de auto beeft lange tijd nadat de lading weggehaald is, dan betekent dit dat de schokdemper stuk is. Nog een teken is olie lekkage. De schokdemper moet normaliter na 100.000 km vervangen moeten worden.  Op één as moeten beide schokdempers vervangen worden. Dus je koopt schokdempers per twee. Als er een nieuwe demper slechts op één kant wordt gemonteerd, en op de andere niet, dan verslechtert de houding van de auto zich. Het is noozakelijk beide schokdempers op dezelfde as te vervangen. Als aan de ene kant staat een nieuwe absorber, maar anderzijds een oude staat, dan dit zal de rijgedrag van het voertuig verslechteren.  

Schokdempers dienen voor de veiligheid

Schokdempers worden niet alleen voor comfort gebruikt. Ze zijn er vooral voor de veiligheid. Schokdempers zitten tussen de wielen en de weg en geven de auto stabiliteit. Ze zijn belangrijk bij drempels, maar ook bij bochten nemen. Bij moderne auto’s worden hydraulische schokdempers meestal geïnstalleerd, waarvoor olie en gas worden gebruikt.  

Duizenden auto-onderdelen voor uw auto onderstel direct leverbaar

We hebben schokdempers en nog duizenden andere auto-onderdelen voor uw auto onderstel. Echt elk merk en model is vertegenwoordigd. Als u iets zoekt gaat u het bij ons vrijwel zeker vinden. 


Kortom, bij Onderstelspecialist vindt u schokdempers goedkoop, scherp geprijsd en is achteraf betalen mogelijk.

Assortiment auto onderdelen onderstel auto

 

Wij hebben naast schokdempers nog andere belangrijke auto onderdelen in onze webshop:

 
Meer

Schokdempers Er zijn geen producten in deze categorie.