Schroefset kopen? Onderstelspecialist biedt een brede lijn van premium schroefsets, die maximale flexibiliteit geven om de perfecte rijhoogte voor uw auto in te stellen. De schroefsets zijn van hoogstaande kwaliteit, eenvoudig instelbaar van laag tot zeer laag en passend voor de meeste automodellen. De schroefsets zijn geproduceerd volgens de ho...

Schroefset kopen? Onderstelspecialist biedt een brede lijn van premium schroefsets, die maximale flexibiliteit geven om de perfecte rijhoogte voor uw auto in te stellen. De schroefsets zijn van hoogstaande kwaliteit, eenvoudig instelbaar van laag tot zeer laag en passend voor de meeste automodellen. De schroefsets zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits-standaard met sportief-comfortabele dempings instelling voor dagelijks en sportief gebruik. 


Schroefsets van diverse topmerken


Wij hebben schroefsets van diverse topmerken in ons assortiment. Wij hebben schroefsets van de volgende merken:


Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste schroefset

Onze helpdesk helpt u graag verder met het kiezen van de juiste schroefsets, het beantwoorden van uw vragen en het adviseren naar andere mogelijkheden. Bezorgen en retourneren is bij ons uitstekend geregeld en achteraf betalen is mogelijk!

 

Wilt u weten of Onderstelspecialist ook een schroefset heeft voor uw auto? 

SELECTEEER UW MERK AUTO EN MODEL AUTO HIERONDER EN UW BESTELLING IS IN EEN AANTAL STAPPEN GEPLAATST.

Bilstein schroefsets


Een in samenwerking met verlagingsverenfabrikant Eibach ontwikkelde en inmiddels populaire set is de Bilstein B12 Pro-Kit. Bilstein gasdruk schokdempers en tot 3 cm verlagende Eibach veren bieden een mooie wegligging met behoud van comfort. 
 
Een tot wel 5 centimeter verlagende variant op de B12 is de Bilstein B12 Sportline waarbij de Bilstein gasdruk schokdempers gecombineerd worden met Eibach sportveren voor een vlotte rijstijl en een agressieve uitstraling.
 
De Bilstein B12 Komfort is een set waarbij Eibach Sportline verlagingsveren gekoppeld worden aan Bilstein B8 Komfort schokdempers waardoor een 4 cm verlagende combinatie is gevonden welke een verbeterd weggedrag samen laat gaat met een duidelijk toegenomen mate van comfort ten opzichte van de standaard veerpoten.

De Bilstein B14 schroefset bestaat uit tegen corrosie gecoate monotube gasdruk schokdempers met sterke sportveren. De hoogte is instelbaar tot maximaal 5 centimeter (VW T5 tot 7cm!).
 
 
De Bilstein B16 is als de B14 maar met de mogelijkheid van individuele demperafstelling in negen instellingen, variërend van uiterst sportief tot bijzonder comfortabel.
 
Met een instelmogelijkheid van maar liefst 100 verschillende dempings-karakteristieken voor in- en uitgaande dempingsslag biedt de Bilstein B16 CSC Clubsport schroefset de mogelijk voor iedere sportieve rijstijl de ideale afstelling te vinden. De B16 Clubsport is voortgekomen uit de ervaringen die zijn opgedaan onder wedstrijdomstandigheden, met name tijdens lange-afstandsraces op het veeleisende Nürburgring circuit.

  
De Bilstein B16 Ridecontrol is gelijk aan de Bilstein B14 maar kent een drukknopbediening vanuit het interieur voor de keuze van een comfortabele of sportieve afstelling van de schokdemper. Als de Bilstein B16, maar dan met de mogelijkheid tot elektronische demperinstelling voor 'comfortabel', 'sportief' of 'circuit'; dat is deBilstein B16 DampTronic.

Lees meer over het merk Bilstein!


Eibach schroefsets


Tot 40mm verlagende veren met daar op afgestemde schokdempers vormen de Eibach Pro-System wegliggingsset voor een verbeterde wegligging met behoud van comfort. Voor een sportieve rijstijl is er de Eibach Sport-System wegliggingsset welke tot 50mm verlaagd. De in hoogte verstelbare Eibach Pro-Street-S schroefset biedt keuzemogelijkheden voor comfortabel tot sportief rijgedrag. Verlaagt van 20 tot 70mm! Naast Eibach schroefsets leveren wij nog meer onderstel auto onderdelen. Lees meer over het merk Eibach!

H&R schroefsets


H&R Het duitse H&R heeft een monotube schroefset met gasdruk schokdempers in combinatie met voor sportief gebruik geconstrueerde veren. De auto is met deze H&R monutube schroefset in hoogte verstelbaar.  De in hoogte verstelbare H&R twintube schroefset is er naar eigen keuze met of zonder schokdemperkarakteristiek instelmogelijkheid.De H&R Sport Cup Kit  bestaat uit instelbare sport schokdempers met sterk verlagende progressief werkende veren. Een schroefset met gedeeltelijk instelbare schokdempers en gematigd verlagende progressief werkende veren, dat is de H&R Comfort Cup Kit.

V-Maxx schroefsets

V-MAXX biedt een brede lijn van premium schroefsets, die u een maximale flexibiliteit biedt om de perfecte rijhoogte van uw auto in te stellen. De schroefsets zijn eenvoudig instelbaar van laag tot zeer laag. Tevens wordt de verstelsleutel bijgeleverd. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteits-standaard met sportief-comfortabele dempings instelling voor dagelijks en sportief gebruik. Wilt u weten of V-MAXX ook een schroefset heeft voor uw auto? Selecteer uw merk en model auto of neem contact op met onze helpdesk.Assortiment auto onderdelen onderstel auto


Wij hebben naast schroefsets ook nog de volgende auto onderdelen in onze webshop:

Schroefset kopen?


Heeft u naar aanleiding van bovenstaande verhaal nog vragen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op!

Meer

Schroefset Er zijn geen producten in deze categorie.